Servicii înmatriculare

Prețuri înmatriculări

Preț înmatriculare definitivă:

350 lei

Preț înmatriculare provizorie:

150 lei

Prețuri radieri

Radiere fiscală auto:

150 lei

Radiere din circulație auto:

150 lei

Obținerea de duplicate

Duplicat talon:

150 lei

Dublură numere înmatriculare:

100 lei

Actualizare acte

Preschimbare acte auto:

350 lei

Preturile includ atat efectuarea tuturor procedurilor cat si intocmirea formularelor / dosarelor necesare fiecarui serviciu (inmatriculare auto, radiere, etc). Pretul serviciului solicitat se achita dupa efectuarea acestuia, la predarea documentelor catre d-voastra.

Preturile nu includ contravaloarea taxelor ce trebuiesc achitate, in numele d-voastra, in vederea efectuarii serviciului dorit (de exemplu: timbrul de mediu, taxa de numar preferential, RCA valabil minim 6 luni etc). Preturile pentru inmatriculari auto includ si programarea si asistenta R.A.R.

La preturile afisate nu se adauga TVA, ele fiind valabile pentru prestarea serviciilor in Iasi. Pentru alte judete, va rugam sa ne contactati.

Preturile nu includ costul procurii notariale (necesara pentru reprezentarea persoanelor fizice).

Contractand serviciile noastre, nu veti mai avea de facut decat doua drumuri: un drum la notar pentru semnarea procurii prin care ne imputerniciti pentru procedurile contractate (doar in cazul persoanelor fizice) si un drum la Registrul Auto Roman (pentru deplasarea masinii in vederea verificarii de autenticitate / omologare, acolo unde este cazul).